Tietosuojakäytäntö

LUOTTAMUKSELLISUUSLUONNOS


—-

ARTIKLA 1 – KERÄTYT HENKILÖKOHTAISET TIEDOT

.Kun teet ostoksen myymälässämme osana osto- ja myyntiprosessia, keräämme antamasi henkilötiedot, kuten nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi.

Kun selaat myymäläämme, saamme automaattisesti myös tietokoneesi IP-osoitteen (Internet Protocol), jonka avulla voimme saada lisätietoja käyttämästäsi selaimesta ja käyttöjärjestelmästä.

Sähköpostimarkkinointi (tarvittaessa): Luvallasi voimme lähettää sinulle sähköpostiviestejä kaupastamme, uusista tuotteista ja muista päivityksistä.


ARTIKLA 2 – SUOSTUMUS

Miten saat suostumukseni?

Kun annat meille henkilökohtaisia tietojasi tapahtuman loppuunsaattamiseksi, luottokorttisi vahvistamiseksi, tilauksen tekemiseksi, toimituksen ajoittamiseksi tai ostoksen palauttamiseksi, oletamme, että annat suostumuksesi tietojen keräämiseen ja käyttämiseen vain tähän tarkoitukseen.

Jos pyydämme sinua antamaan meille henkilötietojasi muusta syystä, kuten markkinointitarkoituksiin, pyydämme joko suoraan nimenomaista suostumustasi tai annamme sinulle mahdollisuuden kieltäytyä.


Miten voin peruuttaa suostumukseni?

Jos muutat mielesi sen jälkeen, kun olet antanut meille suostumuksesi, etkä enää suostu siihen, että otamme sinuun yhteyttä, keräämme tietojasi tai luovutamme niitä, voit ilmoittaa siitä meille ottamalla yhteyttä osoitteeseen info@wok-group.com

ARTIKLA 3 – JULKISUUS
Voi olla, että paljastamme henkilötietojasi, jos laki velvoittaa meitä tekemään niin tai jos rikot käyttöehtojamme.


ARTIKLA 4 – Cloudway

Kauppaamme ylläpitää Cloudway Inc. Ne tarjoavat meille sähköisen kaupankäynnin verkkoalustan, jonka avulla voimme myydä sinulle palveluitamme ja tuotteitamme.

Tietojasi tallennetaan Cloudwayn tietojen tallennusjärjestelmään ja tietokantoihin sekä Cloudwayn yleiseen sovellukseen. Tietojasi säilytetään suojatulla palvelimella, jota suojaa palomuuri.


Maksaminen:

Jos teet ostoksesi suoran maksuportin kautta, Cloudway tallentaa tässä tapauksessa luottokorttitietosi. Nämä tiedot salataan PCI-DSS-standardin (Payment Card Industry Data Security Standard) mukaisesti. Ostotapahtumatietojasi säilytetään niin kauan kuin on tarpeen tilauksen loppuunsaattamiseksi. Kun tilauksesi on viimeistelty, ostotapahtuman tiedot poistetaan.

Kaikki suorien maksujen yhdyskäytävät noudattavat PCI-DSS-standardia, jota hallinnoi PCI Security Standards Council, joka on Visa-, MasterCard-, American Express- ja Discover-yhtiöiden yhteistoiminta.

PCI-DSS-vaatimukset takaavat, että myymälämme ja sen palveluntarjoajat käsittelevät luottokorttitietoja turvallisesti.

Lisätietoa saat Cloudwayn käyttöehdoista täältä tai tietosuojakäytännöstä täältä.
ARTIKLA 5 – KOLMANSIEN OSAPUOLTEN TUOTTAMAT PALVELUT


Käyttämämme kolmannen osapuolen palveluntarjoajat keräävät, käyttävät ja luovuttavat tietojasi vain siinä määrin kuin on tarpeen niiden meille tarjoamien palvelujen suorittamiseksi.

Joillakin kolmannen osapuolen palveluntarjoajilla, kuten maksuportailla ja muilla maksutapahtumien käsittelijöillä, on kuitenkin omat tietosuojakäytäntönsä, jotka koskevat tietoja, jotka meidän on annettava niille ostotapahtumien yhteydessä.

Suosittelemme, että luet näiden palveluntarjoajien tietosuojakäytännöt huolellisesti, jotta ymmärrät, miten ne käsittelevät henkilötietojasi.

Kannattaa muistaa, että jotkin palveluntarjoajat voivat sijaita tai niiden tilat voivat sijaita eri lainkäyttöalueella kuin sinä tai me. Jos siis päätät toteuttaa tapahtuman, joka edellyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajan palveluita, tietojasi voidaan säännellä sen lainkäyttöalueen laeilla, jossa kyseinen palveluntarjoaja sijaitsee tai jossa sen tilat sijaitsevat.

Jos esimerkiksi sijaitset Kanadassa ja maksutapahtumasi käsitellään Yhdysvalloissa sijaitsevan maksuportin kautta, maksutapahtuman suorittamiseen käytetyt tietosi voidaan luovuttaa Yhdysvaltojen lainsäädännön, mukaan lukien Patriot Act, nojalla.

Kun poistut myymäläsivustoltamme tai sinut ohjataan kolmannen osapuolen verkkosivustolle tai sovellukseen, tämä tietosuojakäytäntö tai verkkosivustomme käyttöehdot eivät enää koske sinua.Linkit

Voit poistua verkkosivustoltamme napsauttamalla tiettyjä linkkejä sivustollamme. Emme ota vastuuta näiden muiden sivustojen tietosuojakäytännöistä, ja suosittelemme, että luet niiden tietosuojakäytännöt huolellisesti.
ARTICLE 6 – TURVALLISUUS

Suojellaksemme henkilötietojasi ryhdymme kohtuullisiin varotoimiin ja noudatamme alan parhaita käytäntöjä varmistaaksemme, että niitä ei menetetä, käytetä väärin, käytetä, luovuteta, muuteta tai tuhota epäasianmukaisesti.

Jos annat meille luottokorttitietojasi, ne salataan SSL-turvaprotokollan avulla ja tallennetaan AES-256-salauksella. Vaikka mikään internetin välityksellä tapahtuva siirtomenetelmä tai sähköinen tallennus ei ole 100-prosenttisen turvallinen, noudatamme kaikkia PCI-DSS-vaatimuksia ja muita yleisesti hyväksyttyjä alan standardeja.
KOKITOIMETbr data-sanitized-data-mce-fragment=”1″ />
Tässä on luettelo käyttämistämme evästeistä. Olemme luetelleet ne tässä, jotta voit valita, sallitko ne vai et.

_session_id, yksilöllinen istuntotunniste, jonka avulla Cloudway voi tallentaa tietoja istunnostasi (viittaaja, aloitussivu jne.).
_session_id, yksilöllinen istuntotunniste, jonka avulla Cloudway voi tallentaa tietoja istunnostasi (viittaaja, aloitussivu jne.).


_Cloudway_visit, tietoja ei säilytetä, säilyy 30 minuuttia viimeisimmästä käynnistä. Verkkosivuston tarjoajamme sisäinen tilastojen seurantajärjestelmä tallentaa vierailujen lukumäärän.

_Cloudway_uniq, tietoja ei säilytetä, voimassaoloaika päättyy keskiyöllä (riippuen kävijän sijainnista) seuraavana päivänä. Laskee myymäläkäyntien määrän uniikkia asiakasta kohden.

kori, yksilöllinen tunniste, säilyy 2 viikkoa, tallentaa ostoskorin tiedot.


_secure_session_id, istunnon yksilöllinen tunniste

storefront_digest, yksilöllinen tunniste, määrittelemätön, jos kaupalla on salasana, sitä käytetään, jotta tiedetään, onko nykyisellä kävijällä pääsy.
ARTIKLA 7 – SUOSTUMUKSEN VUOSI

Käyttämällä tätä sivustoa vakuutat, että olet vähintään täysi-ikäinen asuinvaltiossasi tai -provinssissasi ja että olet antanut meille suostumuksesi sallia alaikäisten huollettaviesi käyttää tätä sivustoa.


ARTIKLA 8 – MUUTOKSET TÄHÄN TIETOSUOJAPOLITIIKKAAN

Varaamme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa, joten käy tarkistamassa se usein. Muutokset ja selvennykset tulevat voimaan välittömästi, kun ne julkaistaan verkkosivustolla. Jos teemme muutoksia tämän käytännön sisältöön, ilmoitamme sinulle täällä, että käytäntöä on päivitetty, jotta tiedät, mitä tietoja keräämme, miten käytämme niitä ja missä olosuhteissa mahdollisesti luovutamme niitä.

Jos myymälämme ostaa toinen yritys tai se fuusioidaan toiseen yritykseen, tietosi saatetaan siirtää uusille omistajille, jotta voimme edelleen myydä sinulle tuotteita.


KYSYMYKSET JA KOORDINAATIT

Jos haluat: Pääset käsiksi sinusta hallussamme oleviin henkilötietoihin, voit korjata, muuttaa tai poistaa niitä, tehdä valituksen tai jos haluat vain lisätietoja, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme osoitteessa info@wok-group.com