Palautusehdot

Palautusehdot

1. Yleiset ehdot: Kun ostat tuotteen Wok Kitalolta, sinulla on oikeus palauttaa tuote 14 päivän kuluessa toimituspäivästä, jos se ei vastaa odotuksiasi tai on viallinen. Tuotteen on oltava käyttämätön ja samassa kunnossa kuin sen sait ja alkuperäispakkauksessa.

2. Peruuttamisoikeus: Wok Kitalon asiakkaana sinulla on lakisääteinen 14 päivän peruutusoikeus. Peruuttamisaika alkaa siitä päivästä, jona vastaanotat tuotteen. Jos haluat käyttää peruuttamisoikeuttasi, ilmoita siitä meille sähköpostitse osoitteeseen info@wok-group.com ja ilmoita selkeästi päätöksestäsi peruuttaa ostos.

3. Palautusmenettely: Jos haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen info@wok-group.com saadaksesi palautusosoitteen ja ohjeet. Asiakas vastaa palautuksen toimituskuluista, ellei tuote ole viallinen tai olemme tehneet toimitusvirhettä.

4. Palautus: Palautus myönnetään, kun olemme vastaanottaneet palautetun tuotteen ja tarkastaneet sen. Palautus sisältää tuotteen hinnan ja ostohetkellä maksetut toimituskulut, mutta ei palautuskuluja. Palautus suoritetaan 14 päivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet palautuksen, samalla maksutavalla, jota käytettiin oston yhteydessä.

5. Vaihto-oikeus: Jos haluat vaihtaa tuotteen toiseen, sinun on noudatettava samaa menettelyä kuin palautuksessa. Ilmoita viestissäsi, että kyseessä on vaihto ja määritä, minkä tuotteen haluat tilalle.

6. Reklamaatio: Jos tuote on viallinen tai ei vastaa verkkosivuilla olevaa kuvausta, sinulla on oikeus reklamoida tuotetta. Ota meihin yhteyttä osoitteessa info@wok-group.com reklamaation käynnistämiseksi. Jos reklamaatio tunnustetaan, Wok Kitalo vastaa kaikista kustannuksista, mukaan lukien palautuslähetykset.

7. Yhteystiedot: Jos sinulla on kysyttävää palautuksista, peruutuksista, vaihdoista tai valituksista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen info@wok-group.com tai puhelimitse numeroon +337 56 86 32 32 94.