Oikeudelliset tiedot


Tämän sivuston on perustanut ja julkaissut :  LESGA

Osoite : 61 RUE DE LYON 75012 PARIS
Siret : 94900429500018
Puhelinnumero : +337 56 86 32 94

On kiellettyä kopioida koko sivustoa tai osaa siitä ja/tai URL SIVUSTON sisältämiä tietoja ilman omistajan suostumusta oikeudellisten ja taloudellisten seuraamusten uhalla.

Vaikka tämän sivuston tuottamiseen, kirjoittamiseen ja suunnitteluun on kiinnitetty erityistä huomiota, on mahdollista, että sivustossa on virheitä tai päivityksiä ei ole tehty ajoissa, ja pyydämme tätä anteeksi.
Sivuston julkaisija ja luoja ei ole vastuussa näistä puutteista.

Tietosuojalain mukaisesti tälle sivustolle tallennetaan tietoja ja evästeitä. Käyttäjillä on kuitenkin täydet oikeudet saada tietoja, oikaista niitä ja poistaa ne URL SIVUJEN tietokannoista. Pyyntöä varten heidän on vain otettava meihin suoraan yhteyttä sähköpostitse.

YLEISET MYYNTI- JA KÄYTTÖEHDOT

—-

KATSAUS
Tämä verkkosivusto on wok-kitaloin ylläpitämä.Tällä sivustolla termit ”me”, ”meitä” ja ”meidän” viittaavat wok-kitalo.fi. wok-kitalo.fitarjoaa tämän verkkosivuston, mukaan lukien kaikki sen kautta saatavilla olevat tiedot, työkalut ja palvelut, sinulle, käyttäjälle, edellyttäen, että hyväksyt kaikki tässä mainitut ehdot, käytännöt ja ilmoitukset.

Vierailemalla tällä sivustolla ja/tai ostamalla minkä tahansa tuotteemme osallistut ”Palveluumme” ja sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja (”Ehdot”, ”Ehdot”), mukaan lukien kaikki lisäehdot, -ehdot ja -käytännöt, joihin tässä viitataan ja/tai joihin on hyperlinkki. Nämä käyttöehdot koskevat kaikkia tämän sivuston käyttäjiä, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, käyttäjät, jotka selaavat sivustoa, ovat myyjiä, asiakkaita, kauppiaita ja/tai sisällön toimittajia.

Lue nämä käyttöehdot huolellisesti, ennen kuin käytät verkkosivustoamme. Käymällä tai käyttämällä mitä tahansa tämän sivuston osaa hyväksyt, että nämä käyttöehdot sitovat sinua. Jos et hyväksy kaikkia tämän sopimuksen ehtoja, et saa käyttää verkkosivustoa tai sen tarjoamia palveluja. Jos näitä myynti- ja käyttöehtoja pidetään tarjouksena, hyväksyntä rajoittuu nimenomaisesti näihin myynti- ja käyttöehtoihin.

Kaikkiin uusiin ominaisuuksiin ja työkaluihin, jotka lisätään tähän kauppaan tulevaisuudessa, sovelletaan myös näitä myynti- ja käyttöehtoja. Voit tarkastella käyttöehtojen viimeisintä versiota milloin tahansa tällä sivulla. Pidätämme oikeuden päivittää, muuttaa tai korvata minkä tahansa osan näistä myynti- ja käyttöehdoista julkaisemalla päivityksiä ja/tai muutoksia verkkosivustollamme. Sinun vastuullasi on tarkistaa tämä sivu säännöllisesti muutosten varalta. Jos jatkat verkkosivuston käyttöä tai pääsyä verkkosivustolle muutosten julkaisemisen jälkeen, hyväksyt kyseiset muutokset.

Kauppaamme ylläpidetään Cloudway:ssä. He tarjoavat meille sähköisen kaupankäynnin alustan, jonka avulla voimme myydä tuotteitamme ja palveluitamme sinulle.


ARTIKLA 1 – VERKKOKAUPAN KÄYTTÖEHDOT

Hyväksymällä nämä myynti- ja käyttöehdot vakuutat, että olet saavuttanut täysi-ikäisyyden asuinmaassasi, -valtiossasi tai -provinssissasi ja että olet antanut meille suostumuksesi siihen, että huollossasi olevat alaikäiset voivat käyttää tätä verkkosivustoa.

Tuotteidemme käyttö laittomiin tai luvattomiin tarkoituksiin on kielletty, etkä saa Palvelua käyttäessäsi rikkoa lainkäyttöalueesi lakeja (mukaan lukien mutta ei rajoittuen tekijänoikeuslakeihin).

Et saa välittää matoja, viruksia tai muuta tuhoavaa koodia.

Tämän käyttö- ja myyntiehtojen rikkominen johtaa palvelujesi välittömään irtisanomiseen.ARTIKLA 2 – YLEISET EHDOT
Varaamme oikeuden evätä pääsyn palveluihin keneltä tahansa henkilöltä milloin tahansa mistä tahansa syystä.

Ymmärrät, että sisältösi (lukuun ottamatta luottokorttitietojasi) saatetaan siirtää salaamattomalla tavalla, ja tähän liittyy (a) siirtoja eri verkkojen välityksellä ja (b) muutoksia, joilla pyritään mukautumaan verkkojen tai laitteiden teknisten vaatimusten mukaisiksi. Luottokorttitiedot salataan aina verkon kautta tapahtuvan siirron aikana.

Sitoudut olemaan jäljentämättä, monistamatta, kopioimatta, myymättä, jälleenmyymästä tai hyödyntämättä mitään palvelun osaa tai palvelun käyttöä tai pääsyä palveluun tai yhteydenottoa verkkosivustolle, jonka kautta palvelu tarjotaan, ilman etukäteen saatua nimenomaista kirjallista lupaa meiltä.

Tämässä sopimuksessa käytetyt otsikot on sisällytetty tiedoksi, eivätkä ne rajoita tai vaikuta näihin ehtoihin.


ARTIKLA 3 – TIETOJEN TARKKUUS, TARKKUUS JA KORKEUDELLISUUS

Emme ole vastuussa tällä sivustolla saatavilla olevien tietojen oikeellisuudesta, täydellisyydestä tai ajantasaisuudesta. Tämän sivuston sisältö on tarkoitettu ainoastaan tiedotustarkoituksiin, eikä siihen pidä luottaa ainoana tietolähteenä päätöksiä tehtäessä ilman, että ensin tutustutaan tarkempiin, täydellisempiin ja ajantasaisempiin tietolähteisiin. Jos päätät luottaa tällä sivustolla esitettyyn sisältöön, teet sen omalla vastuullasi.

Tämä sivusto saattaa sisältää tiettyjä ennakkotietoja. Nämä aiemmat tiedot eivät ole luonteeltaan ajantasaisia, ja ne annetaan vain tiedoksi. Pidätämme oikeuden muuttaa tämän sivuston sisältöä milloin tahansa, mutta meillä ei ole velvollisuutta päivittää sivustomme tietoja. Hyväksyt, että on sinun vastuullasi seurata sivustomme muutoksia.


4. ARTIKLA – PALVELUJEN JA HINTOJEN MUUTOKSET

Tuotteiden hinnat voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta.

Varaamme oikeuden milloin tahansa muuttaa Palvelua (ja mitä tahansa Palvelun osaa tai sisältöä) tai lopettaa sen käytön ilman ennakkoilmoitusta milloin tahansa.

Emme ole vastuussa sinulle tai muille kolmansille osapuolille hinnanmuutoksista, keskeytyksistä tai Palvelun lakkauttamisesta.


LUETTELO 5 – TUOTTEET TAI PALVELUT (tarvittaessa)

Joitakin tuotteita tai palveluita voi olla saatavilla yksinomaan verkossa verkkosivustomme kautta. Näitä tuotteita tai palveluita voi olla saatavilla rajoitettu määrä, ja niitä voidaan palauttaa tai vaihtaa vain palautusehtojemme mukaisesti.

Olemme tehneet parhaamme näyttääksemme mahdollisimman selkeästi myymälässämme esiintyvät tuotteiden värit ja kuvat. Emme voi taata, että tietokoneesi näyttö näyttää värit tarkasti.

Varaamme itsellemme oikeuden, mutta emme ole velvollisia rajoittamaan tuotteidemme tai palveluidemme myyntiä kenelle tahansa henkilölle, millä tahansa maantieteellisellä alueella tai millä tahansa lainkäyttöalueella. Voimme käyttää tätä oikeutta tapauskohtaisesti. Pidätämme oikeuden rajoittaa minkä tahansa tarjoamamme tuotteen tai palvelun määrää. Kaikkia tuotekuvauksia ja tuotteiden hintoja voidaan muuttaa milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta oman harkintamme mukaan. Pidätämme oikeuden lopettaa minkä tahansa tuotteen tarjoamisen milloin tahansa. Kaikki tällä sivustolla tehdyt palvelu- tai tuotetarjoukset ovat mitättömiä siellä, missä se on laissa kielletty.

Emme takaa, että hankkimiesi tai ostamiesi tuotteiden, palveluiden, tietojen tai muiden tavaroiden laatu vastaa odotuksiasi, emmekä takaa, että Palvelussa olevat virheet korjataan.


ARTIKLA 6 – LASKUTUKSEN JA TILITIETOJEN TARKKUUS

Varaamme oikeuden kieltäytyä kaikista tilauksistasi. Voimme oman harkintamme mukaan vähentää tai peruuttaa henkilö-, kotitalous- tai tilauskohtaisesti ostettuja määriä. Näihin rajoituksiin voivat kuulua tilaukset, jotka on tehty samalla asiakastilillä tai samalta luottokortilta ja/tai tilaukset, joissa käytetään samaa laskutus- ja/tai toimitusosoitetta. Jos muutamme tilausta tai peruutamme tilauksen, voimme yrittää ilmoittaa siitä ottamalla sinuun yhteyttä tilauksen tekemisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen ja/tai laskutusosoitteeseen/puhelinnumeroon. Pidätämme oikeuden rajoittaa tai kieltää tilaukset, jotka oman arviomme mukaan saattavat vaikuttaa kauppiailta, jälleenmyyjiltä tai jakelijoilta peräisin olevilta.

Sitoudut antamaan ajantasaiset, täydelliset ja tarkat tilaus- ja tilitiedot kaikkien myymälässämme tehtyjen tilausten osalta. Sitoudut päivittämään tilisi ja muut tietosi, mukaan lukien sähköpostiosoitteesi, luottokorttisi numerot ja voimassaolon päättymispäivämäärät, jotta voimme suorittaa maksutapahtumat ja ottaa sinuun tarvittaessa yhteyttä

Lisätietoa löydät palautusehdoista.ARTIKLA 7 – VALINNAISET TYÖKALUT


Olemme ehkä tarjoa sinulle pääsyn kolmansien osapuolten työkaluihin, joita emme voi valvoa, valvoa tai vaikuttaa.

Olette tietoisia siitä ja hyväksytte, että tarjoamme pääsyn tällaisiin työkaluihin ”sellaisena kuin se on” ja ”sellaisena kuin se on saatavilla” ilman minkäänlaisia takuita, vakuutuksia tai ehtoja ja ilman hyväksyntää. Meillä ei ole mitään oikeudellista vastuuta, joka johtuu tai liittyy tällaisten valinnaisten kolmannen osapuolen työkalujen käyttöön.

Jos käytät jotakin Sivustolla tarjottua valinnaista työkalua, teet sen omalla vastuullasi ja harkintasi mukaan, ja sinun on tutustuttava niihin ehtoihin ja edellytyksiin, joilla kyseinen kolmas osapuoli tarjoaa kyseisiä työkaluja.

Saatamme myös tulevaisuudessa tarjota sivustollamme uusia palveluita ja/tai ominaisuuksia (mukaan lukien uudet työkalut ja resurssit). Näihin uusiin ominaisuuksiin ja palveluihin sovelletaan myös näitä käyttöehtoja.ARTIKLA 8 – KOLMANNEN OSAPUOLEN LINKIT

Joskin Palvelumme kautta saatavilla olevaan sisältöön, tuotteisiin ja palveluihin saattaa sisältyä kolmansien osapuolten materiaalia.

Tällä sivustolla olevat kolmannen osapuolen linkit saattavat ohjata sinut kolmansien osapuolten verkkosivustoille, jotka eivät ole sidoksissa meihin. Meidän ei tarvitse tarkistaa tai arvioida näiden sivustojen sisältöä tai tarkkuutta, emmekä takaa tai ota vastuuta mistään sisällöstä, verkkosivustosta, tuotteesta, palvelusta tai muusta kohteesta, joka on saatavilla näillä kolmannen osapuolen sivustoilla tai näiltä sivustoilta.

Emme ole vastuussa mistään vahingoista tai haitoista, jotka liittyvät tavaroiden, palveluiden, resurssien, sisällön tai muiden näiden kolmansien osapuolten verkkosivustojen yhteydessä suoritettujen liiketoimien ostamiseen tai käyttöön. Tutustu huolellisesti kolmansien osapuolten käytäntöihin ja käytäntöihin ja varmista, että ymmärrät ne ennen kuin ryhdyt mihinkään liiketoimiin. Näiden kolmansien osapuolten tuotteita koskevat valitukset, vaatimukset, huolenaiheet tai kysymykset on esitettävä näille kolmansille osapuolille.


9 ARTIKLA – KOMMENTIT, EHDOTUKSET JA MUUT KÄYTTÄJÄN EHDOTUKSET

Jos lähetät pyynnöstämme tiettyä sisältöä (esim. osallistuaksesi kilpailuihin) tai jos lähetät ilman pyyntöämme luovia ideoita, ehdotuksia, ehdotuksia, suunnitelmia tai muuta materiaalia verkossa, sähköpostitse, postitse tai muulla tavoin (yhteisesti ”Kommentit”), annat meille oikeuden milloin tahansa ja rajoituksetta muokata, kopioida, julkaista, levittää, kääntää ja käyttää muulla tavoin missä tahansa mediassa lähettämiäsi Kommentteja. Emme ole emmekä ole velvollisia (1) säilyttämään kommenttien luottamuksellisuutta, (2) maksamaan kenellekään korvausta annetuista kommenteista tai (3) vastaamaan kommentteihin.

Voimme seurata, muokata tai poistaa sisältöä, jota pidämme oman harkintamme mukaan laittomana, loukkaavana, uhkaavana, loukkaavana, kunnianloukkaavana, herjaavana, pornografisena, säädyttömänä tai muulla tavoin paheksuttavana tai joka loukkaa immateriaalioikeuksia tai näitä käyttöehtoja, mutta emme ole velvollisia siihen.

Sitoudut kirjoittamaan kommentteja, jotka eivät loukkaa kolmansien osapuolten oikeuksia, mukaan lukien tekijänoikeudet, tavaramerkit, yksityisyyden suoja, henkilöllisyys tai muut henkilökohtaiset tai omistusoikeudet. Sitoudut myös siihen, että kommenttisi eivät sisällä lainvastaista, kunnianloukkaavaa, herjaavaa, loukkaavaa tai säädytöntä materiaalia eivätkä tietokoneviruksia tai muita haitallisia ohjelmistoja, jotka voisivat millään tavalla vaikuttaa Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston toimintaan. Et saa käyttää väärää sähköpostiosoitetta, teeskennellä olevasi joku, joka et ole, tai yrittää johtaa meitä ja/tai kolmansia osapuolia harhaan kommenttisi alkuperästä. Olet täysin vastuussa kaikista lähettämistäsi kommenteista ja niiden oikeellisuudesta. Emme ota vastuuta emmekä ota mitään vastuuta mistään julkaisemistasi kommenteista tai muiden kolmansien osapuolten julkaisemista kommenteista.


OSIO 10 – HENKILÖKOHTAISET TIEDOT

Henkilötietojesi antaminen myymälässämme on tietosuojakäytäntömme alaista. Klikkaa tästä nähdäksesi tietosuojakäytäntömme.


11 ARTIKLA – VIRHEET, VIRHEETTÖMYYDET JA LAiminlyönnit

Sivuillamme tai Palvelussa olevat tiedot saattavat joskus sisältää painovirheitä, epätarkkuuksia tai puutteita, jotka voivat liittyä tuotekuvauksiin, hintoihin, kampanjoihin, tarjouksiin, tuotteiden toimituskuluihin, toimitusaikoihin ja saatavuuteen. Pidätämme oikeuden korjata virheitä, epätarkkuuksia ja puutteita sekä muuttaa tai päivittää tietoja tai peruuttaa tilauksia, jos Palvelun tai minkä tahansa siihen liittyvän verkkosivuston tiedot ovat epätarkkoja, milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta (myös sen jälkeen, kun olet tehnyt tilauksen).

Meillä ei ole velvollisuutta päivittää, muuttaa tai selventää mitään Palvelussa tai siihen liittyvillä verkkosivustoilla olevia tietoja, mukaan lukien mutta ei rajoittuen hintatietoihin, ellei laki sitä vaadi. Mitään Palvelussa tai siihen liittyvällä verkkosivustolla määriteltyä päivitys- tai päivityspäivää ei tule käyttää perusteena päätellä, että Palvelussa tai siihen liittyvällä verkkosivustolla olevia tietoja on muutettu tai päivitetty.ARTIKLA 12 – KIELLETYT KÄYTTÖT.

Myynti- ja käyttöehdoissa esitettyjen kieltojen lisäksi sinua kielletään käyttämästä Sivustoa tai sen sisältöä: (a) laittomiin tarkoituksiin; (b) muiden houkuttelemiseksi suorittamaan laittomia tekoja tai osallistumaan laittomiin tekoihin; (c) alueellisten asetusten tai kansainvälisten, liittovaltion, maakunnan tai osavaltion lakien, sääntöjen tai määräysten rikkomiseksi; (d) immateriaalioikeuksiemme tai kolmansien osapuolten immateriaalioikeuksien loukkaamiseksi tai rikkomiseksi; (e) ahdistella, pahoinpidellä, loukata, solvata, herjata, panetella, halventaa, pelotella tai syrjiä ketään sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, uskonnon, etnisen alkuperän, rodun, iän, kansallisen alkuperän tai vammaisuuden perusteella; (f) antaa vääriä tai harhaanjohtavia tietoja; (g) ladata tai lähettää viruksia tai muunlaista haitallista koodia, joka vaarantaa tai voi vaarantaa Palvelun tai minkä tahansa siihen liittyvän, riippumattoman tai Internet-sivuston toiminnallisuuden tai toiminnan; (h) kerätä tai jäljittää muiden henkilötietoja; (i) roskapostin, phishingin, kaappauksen, tietojen kiristämisen, verkon (tai minkä tahansa muun resurssin) selaamisen, tutkimisen tai skannaamisen; (j) säädyttömiin tai moraalittomiin tarkoituksiin; tai (k) palvelumme, minkä tahansa muun verkkosivuston tai Internetin turvatoimien häiritsemiseen tai kiertämiseen. Pidätämme oikeuden lopettaa Palvelun tai minkä tahansa siihen liittyvän verkkosivuston käytön kiellettyjen käyttötapojen rikkomisen vuoksi.


ARTIKLA 13 – TAKUIDEN POISSULKEMINEN JA VASTUUN RAJOITTAMINEN

Emme anna mitään takuuta tai vakuutusta siitä, että palvelumme käyttö on keskeytyksetöntä, ajantasaista, turvallista tai virheetöntä.

Emme takaa, että Palvelun käytöstä saatavat tulokset ovat tarkkoja tai luotettavia.

Olette samaa mieltä siitä, että voimme ajoittain poistaa Palvelun määräämättömäksi ajaksi tai peruuttaa Palvelun milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.

Lisäksi hyväksyt nimenomaisesti, että Palvelun käyttö tai käyttämättömyys on omalla vastuullasi. Palvelu ja kaikki sinulle Palvelun kautta tarjotut tuotteet ja palvelut tarjotaan (ellei me nimenomaisesti toisin ilmoita) ”sellaisena kuin se on” ja ”sellaisena kuin se on saatavilla” -periaatteella käyttöösi ilman minkäänlaista nimenomaista tai epäsuoraa edustusta, takuuta tai ehtoa, mukaan lukien kaikki epäsuorat takuut kauppakelpoisuudesta tai kauppakelpoisesta laadusta, soveltuvuudesta tiettyyn tarkoitukseen, kestävyydestä, omistusoikeudesta ja siitä, ettei se loukkaa oikeuksia.

wok-kitalo.fi, johtajamme, toimihenkilömme, työntekijämme, tytäryhtiömme, edustajamme, urakoitsijamme, harjoittelijamme, toimittajamme, palveluntarjoajamme ja lisenssinantajamme eivät ole vastuussa mistään vammasta, menetyksestä, vaateesta tai minkäänlaisista suorista, epäsuorista, satunnaisista, satunnaisista, rangaistusseuraamuksellisista, erityisistä tai välillisistä vahingoista, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, voittojen, tulojen, säästöjen, tietojen, korvauskustannusten tai muiden samankaltaisten vahingonkorvausvaatimusten menettäminen riippumatta siitä, onko kyse sopimuksesta, vahingonkorvausvelvollisuudesta (myös huolimattomuudesta), sopimuksen, vahingonkorvausvelvollisuuden (mukaan lukien huolimattomuus), ankaran vastuun tai muunlaisen vastuun perusteella, joka aiheutuu Palvelusta saatavan palvelun tai tuotteen käytöstäsi, tai mistä tahansa muusta vaatimuksesta, joka liittyy millään tavalla Palvelun tai minkä tahansa tuotteen käyttöösi, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, virheet tai puutteet missä tahansa sisällössä, tai minkä tahansa menetyksen tai vahingon, joka on aiheutunut Palvelun tai minkä tahansa sisällön (tai tuotteen) käytöstä, joka on lähetetty, välitetty tai muutoin asetettu saataville Palvelun kautta, vaikka sinulle olisi ilmoitettu tällaisten vaateiden syntymisen mahdollisuudesta. Koska jotkin valtiot tai lainkäyttöalueet eivät salli välillisiä tai satunnaisia vahinkoja koskevan vastuun poissulkemista tai rajoittamista, vastuumme rajoittuu lain sallimaan enimmäismäärään.
ARTIKLA 14 – VAHINGONKORVAUS

Olette sitoutuneet korvaamaan, puolustamaan ja suojelemaan wok-kitalo.fi emoyhtiömme, tytäryhtiömme, osakkuusyhtiömme, yhteistyökumppanimme, toimihenkilömme, johtajamme, edustajamme, urakoitsijamme, lisenssinantajamme, palveluntarjoajamme, alihankkijamme, toimittajamme, harjoittelijamme ja työntekijämme kaikista kolmannen osapuolen esittämistä vaatimuksista tai vaatimuksista, mukaan lukien kohtuulliset asianajopalkkiot, jotka johtuvat näiden myynti- ja käyttöehtojen tai niissä viitattujen asiakirjojen rikkomisesta tai siitä, että olet loukannut mitä tahansa lakia tai kolmannen osapuolen oikeuksia.


15 ARTIKLA – EROTTAMINEN

Jos jokin näiden myynti- ja käyttöehtojen määräys katsotaan laittomaksi, mitättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, kyseinen määräys on kuitenkin pantava täytäntöön lain sallimassa laajuudessa, ja täytäntöönpanokelvoton osa katsotaan irrotetuksi näistä myynti- ja käyttöehdoista, mutta irrottaminen ei vaikuta jäljelle jäävien määräysten pätevyyteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen.


ARTIKLA 16 – Irtisanominen

Puolille ennen irtisanomispäivää kertyneet velvoitteet ja vastuut säilyvät kaikilta osin tämän sopimuksen irtisanomisen jälkeen.

Nämä Myynti- ja käyttöehdot ovat voimassa, ellet sinä tai ei sinä irtisano niitä. Voit irtisanoa nämä myynti- ja käyttöehdot milloin tahansa ilmoittamalla meille, että et enää halua käyttää palveluitamme, tai kun lopetat sivustomme käytön.

Jos päätämme oman harkintamme mukaan, että et noudata tai epäilemme, ettet ole kyennyt noudattamaan näiden käyttöehtojen ehtoja, voimme myös irtisanoa tämän sopimuksen milloin tahansa ilmoittamatta siitä sinulle, ja olet edelleen vastuussa kaikista erääntyneistä summista irtisanomispäivään asti (ja sen mukaan lukien), ja/tai voimme evätä sinulta pääsyn palveluihimme (tai mihin tahansa niiden osaan).


17. ARTIKLA – SOPIMUKSEN TÄYDENTÄMINEN
Mikäli emme käytä tai pane täytäntöön mitään näiden käyttöehtojen oikeutta tai määräystä, se ei merkitse luopumista tällaisesta oikeudesta tai määräyksestä.

Nämä Myynti- ja käyttöehdot tai muut tällä sivustolla tai Palvelun yhteydessä julkaisemamme toimintaperiaatteet tai säännöt muodostavat koko sopimuksen ja yhteisymmärryksen sinun ja meidän välillämme, ja ne ohjaavat Palvelun käyttöäsi, ja ne korvaavat kaikki aiemmat ja samanaikaiset yhteydenotot, ehdotukset ja sopimukset, olivatpa ne sitten suullisia tai kirjallisia, sinun ja meidän välillämme (mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, kaikki aiemmat versiot Myynti- ja käyttöehdoista).

Mahdollisia epäselvyyksiä näiden Myynti- ja käyttöehtojen tulkinnassa ei tulkita niiden laatijan vahingoksi.


ARTIKLA 18 – SOVELLETTAVA LAINSÄÄDÄNTÖ
Nämä Myynti- ja käyttöehdot sekä kaikki erilliset sopimukset, joiden kautta tarjoamme sinulle palveluita, määräytyvät ja niitä tulkitaan RANSKAN voimassa olevien lakien mukaisesti

ARTIKLA 19 – MUUTOKSET YLEISIIN MYYNTIEHDOIHIN

Voit milloin tahansa tarkastella myynti- ja käyttöehtojen uusinta versiota tällä sivulla.

Pidätämme oikeuden oman harkintamme mukaan päivittää, muuttaa tai korvata minkä tahansa osan näistä myynti- ja käyttöehdoista julkaisemalla päivityksiä ja muutoksia sivustollamme. Sinun vastuullasi on käydä sivustollamme säännöllisesti tarkistamassa muutokset. Jos jatkat sivustomme käyttöä tai pääsyä sen jälkeen, kun näihin myynti- ja käyttöehtoihin on tehty muutoksia, hyväksyt kyseiset muutokset.


ARTIKLA 20 – YHTEYSTIEDOTARTIKLA 20 – YHTEYSTIEDOT

Ehtoja ja edellytyksiä koskevat kysymykset tulee lähettää meille osoitteeseen info@wok-group.com

LEGAALISET HUOMAUTUKSET:

Tämä sivusto on pystytetty ja muokattu: Monsieur Gabriel Cremon

Adresse :61 RUE DE LYON 75012 PARIS
Siret: 94900429500018
Puhelinnumero: +337 56 86 32 94
Sähköposti: info@wok-group.com

Sivuston ja / tai wok-kitalo:ssa ilmoitettujen tietojen osittainen tai täydellinen kopioiminen on kielletty.FR ilman sen omistajan suostumusta oikeudellisten ja taloudellisten seuraamusten uhalla.

Ha tämän sivuston toteuttamiseen, laatimiseen ja suunnitteluun on kiinnitetty erityistä huomiota, on mahdollista, että sivustossa on virheitä tai päivityksiä ei ole tehty ajoissa, ja pyydämme sitä anteeksi.
Sivun toimittajaa ja tekijää ei näin ollen voida pitää vastuullisena näistä laiminlyönneistä.

Tietosuojalainsäädännön yhteydessä tälle sivustolle tallennetaan tietoja ja evästeitä. Käyttäjillä on kuitenkin täysi oikeus tutustua wok-kitalo.fi-tietokantoihin, oikaista niitä ja poistaa ne. Pyyntöä varten heidän tarvitsee vain ottaa suoraan yhteyttä meihin osoitteessa : info@wok-group.com